Cesargym

Cesargym is een ontspannen groepsles in beweging voor mensen die niet in staat zijn of geen zin hebben om oefeningen te doen in een sportschool.

Werken aan je houding en bewegingen

Zijn lessen op een sportschool jou te veel of past bewegen in een sportschool niet echt bij je? Dan is Cesargym wellicht een goed alternatief. Soms is bewegen in een sportschool te zwaar, soms gaan de lessen simpelweg te snel. Als je lang niet hebt gesport of de laatste jaren weinig hebt bewogen is het prettiger je bewegingen weer rustig op te bouwen. Dat kan met Cesargym. De lessen zijn laagdrempelig en iedereen sport binnen zijn of haar eigen mogelijkheden.

Cesargym werkt

Heb je lang niet gesport? Natuurlijk is het dan prettig om te kunnen bewegen onder het toeziend oog van een professionele oefentherapeut. Die weet exact welke bewegingen belangrijk zijn om je houding te verbeteren en let samen met jou op je mobiliteit, stabiliteit en evenwicht. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan het verbeteren van je spierkracht in onder andere je benen, buik en rug. De oefeningen worden staand, zittend of liggend uitgevoerd, met en zonder muziek.

Geef je op voor Cesargym

Wil je graag wat meer gaan bewegen maar doe je het liefst een beetje rustig aan? Heb je zin in een gezellige groepsles met muziek, samen met mensen zoals jij? Geef je dan op voor een cursus Cesargym bij Sensoriek en je zult je al snel een stuk fitter voelen. Cesargym werkt aan je houding, je bewegingen en je conditie. Regelmatig werken aan deze drie belangrijke aspecten van je lichaam zorgt voor een gezonder lichaam en een vrolijke geest.

Locatie:
De Keen, Voorsteven 98, Etten-Leur
Wanneer:
Dinsdagmiddag van 13:15 tot 14:00 uur (niet in schoolvakanties)
Kosten:
Tienrittenkaart voor € 85,- (12 weken geldig)

Wil jij ook lekker bewegen en de cursus Cesargym volgen?

Bel nu direct
06 - 17 45 81 03

of vul ons contactformulier in

Wil je liever een persoonlijk advies over je bewegingen en houding? Kijk dan samen met een professional naar je klachten tijdens Oefentherapie Cesar en leer hoe je die aan kunt pakken.

Sensoriek is gespecialiseerd in Oefentherapie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens bij Slaapoefentherapie, Kinderoefentherapie en Spatadertherapie.

© Sensoriek | Webdesign: Bluepoint eCommerce