Peuterdans

Peuterdans is een unieke methode om peuters te laten genieten van bewegen zonder daar bewust moeite voor te doen. Vaak helpt het hen bewuster te genieten van hun lijf en lekker te ontspannen.

Peuterdans is voor iedere peuter

Heb jij een peuter die het nodig heeft om regelmatig lekker te bewegen of heb je juist een peuter die daar niet zo goed in is? In beide gevallen is peuterdans dan een leuke manier om lekker te ontspannen en genieten. Tijdens deze leuke cursus maken kinderen spelenderwijs kennis met de mogelijkheden van hun lichaam. Ze gaan fantasievol om met beweging, ontdekken wat het innemen van ruimte inhoudt en kunnen heerlijk genieten van hun eigen muzikaliteit.

Genieten van bewegen

Voor een peuter is er niets heerlijker dan luisteren naar goede muziek en grappige liedjes. Vaak gaat een kind vanzelf al bewegen bij het horen van vrolijke klanken. Als de peuters tijdens onze Peuterdans cursus materialen mogen gebruiken zoals danslinten of muziekinstrumentjes komen ze vaak helemaal los. Spelen en bewegen is fijn voor ieder kind, maar zeker voor de kleinsten is het ook nog eens nuttig. Ze leren er hun lichaam beter door kennen en het beter gebruiken. Daardoor zit een kind vaak net iets steviger in zijn of haar vel.

Peuterdans is voor peuters

Natuurlijk is het fantastisch om toe te kijken hoe je enthousiaste peuter zich vermaakt. Daarom mag je als ouder de eerste les best even meekijken. Maar peuters voelen zich veel vrijer om te bewegen als er geen grote mensen bij zijn. Daarom vragen wij alle ouders hun kinderen lekker zelfstandig te laten genieten tijdens deze vrolijke cursus. Zo kunnen ze het best hun fantasie de vrije loop laten en heerlijk ontspannen bewegen.

Locatie:
De Keen, Voorsteven 98, Etten-Leur
Wanneer:
Dinsdagavond van 13:15 tot 14:00 uur (niet in schoolvakanties)
Kosten:
Tienrittenkaart voor € 85,- (12 weken geldig)

Wil jij jouw peuter ook lekker laten bewegen tijdens de cursus Peuterdans?

Bel nu direct
06 - 17 45 81 03

of vul ons contactformulier in

Vindt je kind vrij bewegen soms nog moeilijk en wil je liever een persoonlijk advies over de bewegingen en houding van je peuter? Maak dan eens een afspraak voor Kinderoefentherapie.

Sensoriek is gespecialiseerd in Oefentherapie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens bij Oefentherapie Cesar, Slaapoefentherapie en Spatadertherapie.

© Sensoriek | Webdesign: Bluepoint eCommerce