Over de praktijk

Sensoriek is een praktijk voor Oefentherapie Cesar met specialisaties in Kinderoefentherapie, Slaaptherapie en Spatadertherapie. Naast onze diverse oefentherapieën geven wij ter ondersteuning ook cursussen op het gebied van Cesar gym, ontspanning en slapen.

De praktijk is gevestigd in Etten-Leur. Wij werken samen met huisartsen, fysiotherapie praktijken en orthopedagogen.

Het is onze missie om mensen te stimuleren tot lichamelijk bewustzijn. Dat doen we met therapieën op maat en diverse interessante en leuke cursussen. Daarmee worden onze cliënten zo veel mogelijk actief betrokken bij hun bewegingsproces.

Openingstijden

U kunt bij ons terecht op afspraak.

 

Over Wendy

Wendy Goossen is in 1997 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Universiteit van Utrecht. In 2016 heeft zij aan de Hogeschool Amsterdam haar Bachelor of Science behaald. Wendy is gespecialiseerd in slaapproblematiek en werkt al vijftien jaar met kinderen van jul tot achttien jaar. Ze heeft een “Zit met Pit” licentie, waarmee ze kinderen op diverse scholen leert hun houding te verbeteren.

Wendy heeft een passie voor haar werk en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Voor haar is er geen grotere uitdaging dan mensen te motiveren zelf aan de slag te gaan met hun klacht en dat merk je direct. Haar persoonlijke en betrokken benadering  zorgt ervoor dat haar cliënten zich met plezier inzetten voor hun therapie en het bewegen.

Wendy heeft veel ervaring opgedaan met het behandelen van o.a. hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rugklachten, scoliose en algemene houdings- en bewegingsklachten.

Wendy doet veel aan nascholing. Daardoor blijft ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haar vakgebied.

© Sensoriek | Webdesign: Bluepoint eCommerce