Tarief en vergoeding

Vergoedingen

Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar voor volwassenen wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vallen de behandelingen onder “chronische vergoeding”? Dan betaal je de eerste reeks behandelingen zelf. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie én vraag even bij ons na of wij een contract hebben met jouw zorgverzekeraar.

Kinderoefentherapie

Kinderoefentherapie valt onder de basisverzekering. Meestal worden er achttien behandelingen vergoed. Heeft je kind meer behandelingen nodig? Vaak kan dat nog vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering. Als er meer behandelingen nodig zijn heeft het zin bij je zorgverzekeraar een aanvraag te doen voor “Chronische behandeling”. Soms is er dan wel een verwijzing nodig van een specialist of kinderarts. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie én vraag even bij ons na of wij een contract hebben met jouw zorgverzekeraar.

Tarieven

Algemeen tarief

De meeste behandelingen in onze praktijk worden (gedeeltelijk) vergoed door je zorgverzekeraar. Dien je zelf de behandelingen te betalen? Dan gelden de volgende tarieven.

Zitting methode Cesar
€ 30,-
Zitting Kinderoefentherapie
€ 40,-
Toeslag voor behandeling aan huis
€ 11,-
Oudergesprek
€ 27,50
Eenmalig kinderoefentherapeutisch rapport
€ 40,-
Eenmalig kinderoefentherapeutisch onderzoek
€ 40,-

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzuimtarief

De behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Ben je onverhoopt verhinderd? Zeg dan de afspraak tenminste 24 uur van tevoren af. Als een afspraak niet wordt nagekomen of te laat wordt afgezegd wordt deze persoonlijk bij je in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door je verzekeraar.

Het tarief voor niet nagekomen afspraken is als volgt:

Behandeling Oefentherapie Cesar
€ 30,-
Behandeling Slaapoefentherapie
€ 30,-
Behandeling Kinderoefentherapie
€ 40,-
Behandeling Spatadertherapie
€ 40,-

Voor het niet verschijnen zonder afmelding rekenen wij € 40,-.

© Sensoriek | Webdesign: Bluepoint eCommerce